Η ιστορία μας

Μία ιδέα εμπνευσμένη κυρίως μέσα από τις δικές μας ανάγκες και απαιτήσεις, τόσο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας, όσο και στην καθημερινότητά μας. Επισκεπτόμενοι διάφορους προορισμούς, η επιθυμία μας ήταν να έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε την πόλη έχοντας μαζί μας μόνο τη διάθεσή μας, τα απαραίτητα αντικείμενα και όχι τις τσάντες και τις βαλίτσες να μας βαραίνουν και να μας εμποδίζουν στις μετακινήσεις. Παράλληλα, η καθημερινότητά μας στην πόλη, οι εξαντλητικά γρήγοροι ρυθμοί της, επέβαλαν να ξεκινάμε την ημέρα μας γεμάτοι εκτός από ενέργεια, με πολλές τσάντες για να είμαστε πάντα έτοιμοι για κάθε απαίτηση της στιγμής.
Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας θα έχετε τη δυνατότητα όχι απλά να αποθηκεύσετε τις τσάντες και τις αποσκευές σας σε έναν ασφαλή χώρο, αλλά θα έχετε τον δικό σας χώρο! Το δικό σας μοναδικό locker που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα για να αποθηκεύσετε βραχυπρόθεσμα τα καθημερινά σας αντικείμενα όπως βαλίτσες, τσάντες, σακούλες, κράνη αλλά και κλειδιά, με σκοπό να απολαύσετε τη βόλτα σας στην Αθήνα.
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική σας εμπειρία αλλά και την ημερήσια μετακίνησή σας. Το The Lockers, το πρώτο αυτοματοποιημένο κατάστημα φύλαξης αποσκευών στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί την αρχή ενός ευρύτερου project.

The Lockers project

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο έξυπνων και εμπνευσμένων υπηρεσιών, στοχευμένες προς τους τουρίστες αλλά και το εγχώριο κοινό. Πρόκειται για μία καινοτόμο υπηρεσία με μία πολύ σύγχρονη προσέγγιση που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερο σεβασμό στον επισκέπτη. Την υπηρεσία μας μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε έχει ανάγκη από έναν δικό του χώρο προσωρινής αποθήκευσης.
Επιπλέον, αναπτύσσουμε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μπορούν να συμβάλλουν ώστε η επίσκεψή σας στην Αθήνα, να μετατραπεί σε μία μοναδική εμπειρία, είτε είστε τουρίστας είτε όχι.

Γκουενταλίνα Καραγιάννη

Founder