Η ιστορία μας
OΣτόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική σας εμπειρία και την καθημερινή σας ρουτίνα

Πρόκειται για την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η ιδέα του The Lockers γεννήθηκε κυρίως από τις προσωπικές μας ανάγκες και απαιτήσεις τόσο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας, όσο και στην καθημερινότητά μας. Η επιθυμία μας ήταν να εξερευνήσουμε τον κάθε προορισμό μεταφέροντας μόνο τον ενθουσιασμό μας και τα απολύτως απαραίτητα αντί να επιβαρυνόμαστε με τσάντες και αποσκευές. Ταυτόχρονα, ο γρήγορος ρυθμός της αστικής ζωής απαιτεί να ξεκινάμε την ημέρα μας φορτωμένοι με τσάντες και εξοπλισμένοι για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ενδεχόμενο.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας θα έχετε τον προσωπικό σας ασφαλή χώρο αποθήκευσης! Το μοναδικό locker σας, όπου μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε για λίγες ώρες τα καθημερινά σας αντικείμενα (τσάντες, υπολογιστές, εξοπλισμό, κράνη, ακόμη και τα κλειδιά σας), ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στην Αθήνα ή να κινηθείτε στην πόλη με άνεση.

The Lockers Project

Πρόκειται για την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο έξυπνων και εμπνευσμένων υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο στους τουρίστες όσο και στους κατοίκους της πόλης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο εγχείρημα, μία υπηρεσία με ιδιαίτερα σύγχρονη προσέγγιση που δημιουργήθηκε με προτεραιότητα το σεβασμό στο χρήστη. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε χρειάζεται βραχυπρόθεσμα έναν ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης.

Επιπλέον, αναπτύσσουμε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που μπορούν να συνεισφέρουν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη μετατροπή της επίσκεψής σας στην Αθήνα σε μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε τουρίστας είτε όχι.